• 05/06/2020
 На Јабланица снимени три разиграни и весели мечки (видео)

На Јабланица снимени три разиграни и весели мечки (видео)

ФБ групата ,,Wild and Hunting Labunishta“-објави снимка направена со фото замки поставени на Јабланица, од три мечки кои расположени и разиграни поминуваат токму пред објективот.

Digiqole ad

Можеби ке те интересира