Најцрн ден: Рекордни 1193 новозаразени од коронавирус

 Најцрн ден: Рекордни 1193 новозаразени од коронавирус

1193 нови случаи на коронавирус се регистрирани во изминатото деноноќие.

Нема информација за починати.

Во Скопје регистрирани се 571 нов случај на ковид-19.извор:centar.mk

x