Најголемата грешка што ја правите кога варите шпагети

Најголемата грешка што ја правите кога варите шпагети

Италијанците се мајстори кога станува збор за подготвување тестенини и често се шокирани од тоа како се подготвува паста во останатите земји.

Еден Италијанец е шокиран од грешката која повеќето од вас ја прават кога подготвуваат шпагети.

На TikTok е објавено видео кое за кратко време стана вирално. Најчестата грешка којашто ја правите при подготовка на шпагети е доколку ги искршите на половина.

„Знаеш ли дека ова е нелегално во Италија“, прашува Карло. Погледнете го видеото и не ја правете оваа грешка.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds