Најголемата кинеска онлајн компанија Алибаба стана онлајн партнер на Cashback World

Најголемата кинеска онлајн компанија Алибаба стана онлајн партнер на Cashback World

Алибаба , најголемата компанија од Кина во светот која се занимава со е-трговија стана онлајн партнер на Cashback World (Кешбек Ворлд). Најголемата куповна заедница кај нас Cashback World има за цел да го направи поедноставен и достапен глобалниот пазар буквално на секој член. 

Оваа сорабтка на глобало ниво, ќе им понуди одлични можности на сите купувачи, и на тој начин ќе го доближи светот до секој купувач. Со оваа соработка со Алибаба најголемата компанија од Кина, меѓународната куповна заедница ги проширува своите можностите за пазарување на своите членови и им овозможува Cashback (Кешбек) од 2% и 1 Shopping points (Шопинг поени) со секоја транскација од 150 USD. 

Алибаба е една од најголемите компании во светот во сопственост на Џек Ма и се занимава со е-трговија. Оваа компанија соработува со поединци, но и со комапнии, кои нудат B2B услуги преку интернет. Алибаба помеѓу останатото, нуди услуги на електронско плаќање и закуп на клауд простор. 

За Cashback World

Меѓународната куповна заедница Cashback World (Кешбек Ворлд) нуди атрактивни шопинг предности (Cashback и Shopping Points) на потрошувачите кои сакаат да заштедат пари при пазарување кај Трговски Партнери со користење на Cashback картичката или онлајн. Преку Cashback Solutions, Cashback World им нуди на компаниите едноставна и иновативна лојална програма за потрошувачи, овозможувајќи им да станат дел од овој свет на пазарување. Cashback World е моментално активен во 47 земји. 9.5 милиони членови уживаат во предностите кои ги добиваат пазарувајќи кај речиси 90,000 Трговски Партнери во светот. Повеќе на: www.cashbackworld.com.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds