Направете природен дезодоранс, ви треба само една намирница

Направете природен дезодоранс, ви треба само една намирница

Кората од лимон е една од „домашните богатства” што не треба да ги фрлате. Со помош на тоа ќе направите природен дезодоранс.

Не се потребни посебни вештини, оваа природна подготовка ќе биде лесна и сигурно ќе бидете задоволни со нејзините ефекти.

За да започнете, направете чај од кора од лимон.

Кога чајот добро ќе се излади, нанесете на парче чист памук под пазувите, наместо да купувате дезодоранси.

Чувајте го остатокот во фрижидер и користете го по потреба.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy