Натура-Лаб:Во Лабуништа повторно се активираат Каменоломите

Натура-Лаб:Во Лабуништа повторно се активираат Каменоломите

Натура-Лаб: “Честитки од градоначалникот Рамиз Мерко за освоените 2.000 гласови во Лабуништа – АКТИВИРАЊЕ НА КАМЕНОЛОМИТЕ”.

После 2 години измама Мерко и Бектеши повторно го активираат Ракот за Лабуништани, КАМЕНОЛОМИТЕ. При немање слух од наведените личности, ќе се отпочнуваат активности за искажување на револтот како: масовни протести, бојкот на настава, бојкот на Општина и граѓанска непослушност.

Војната продолжува, НАТУРА-ЛАБ И ЛАБУНИШТАНИ ЌЕ ВОЈУВААТ ДО КОНЕЧНА ПОБЕДА.-стои во известувањето на здружението НАТУРА-ЛАБ.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds