Неколку локации во Струга и струшко утре ќе бидат без вода од 9:00 до 13:00 часот

Неколку локации во Струга и струшко утре ќе бидат без вода од 9:00 до 13:00 часот

ЈП Водовод и канализација-Струга информира дека  утре, 17.03.2021 (среда), од 09:00 до 13:00 часот ќе има недостиг на вода на следните локации: Индустриска зона-Струга, село Моровишта, село Драслајца, Горен и Долен Татеш, село Враништа, село Ложани, село Биџово, Ново Село и село Ливада.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds