Неверојатни сцени од замрзнатиот град на духови: Некогаш беше полн со живот, а денеска изгледа како од хорор филмовите…

Неверојатни сцени од замрзнатиот град на духови: Некогаш беше полн со живот, а денеска изгледа како од хорор филмовите…

Руската новинарка и фотограф, Марија Пасер со својот дрон и фотографски објектив го посети полунапуштениот и „замрзнат“ Северни.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds