Нов директор на ЈП Комунално

Нов директор на ЈП Комунално

Од денес ЈП Комунално Струга започна да работи со ново раководство.

Ново назначениот директор Ичмет Ислами веќе отпочна со работните обврски, обави разговори со раководителите на сектори и веќе покажа оптимизам за средување на тековните проблеми со кои се соочува ЈП Комунално Струга, и тоа со крајна цел конечно ЈП Комунално Струга да отпочне со бележење на видливи позитивни резултати.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds