• 23/09/2020

Нов силен земјотрес во Албанија

 Нов силен земјотрес во Албанија
loading...
Advertisement

На неколку минути по 22 часот во Албанија регистриран е нов земјотрес со јачина од 4,5 степени по рихтер.

Жителите на Драч се веќе ги напуштија нивните домови.