Нова фекална канализација на дел од улиците во Лескоец

Нова фекална канализација на дел од улиците во Лескоец

Поставена е нова фекална канализација на дел од улицата „Илинденска“ во село Лескоец во должина од 84 метри. Проектот е финансиски подржан од Општина Охрид.

Со финансиска поддршка на локалната самоуправа, од денес се врши поставување на фекална канализација и на дел од улицата „Илија Смически“ во село Лескоец во должина од 65 метри , а е предвидено да се изградат и три шахти.

Извор:OhridNews

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds