Нови цени на горивата од полноќ

Нови цени на горивата од полноќ

Нови цени на нафтените деривати ќе има денеска, а истите ќе бидат соопштени веднаш по состанокот на Регулаторната комисија за енергетика. 

По завршувањето на состанокот и соопштението на надлежните власти, дополнително ќе информираме за новите цени на нафтените деривати, кои ќе важат од вечерва, по полноќ.

Моментално, актуелните цени на нафтените деривати се следниве (беа донесени и важат од 6-ти септември, односно од последниот состанок на РКЕ): 

ЕУРОСУПЕР БС – 9585,5ден/л06.09.2022
ЕУРОСУПЕР БС – 9888ден/л06.09.2022
ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V)98ден/л06.09.2022
МАСЛО ЗА ГОРЕЊЕ ЕКСТРА ЛЕСНО 1(ЕЛ-1)94,5ден/л06.09.2022
МАЗУТ М-1 HC52,463ден/кг06.09.2022

Можеби ке те интересира




This will close in 0 seconds