Објавен тендерот за реконструкција на улицата „Абас Емин“

Објавен тендерот за реконструкција на улицата „Абас Емин“

Министeрството за транспорт и врски го објави тендерот за Изведба и реконструкција на линиски инфраструктурни објекти за фекална, атмосферска и водоводна мрежа на дел од улицата „Абас Емин“, информира градоначалникот Константин Георгиески.

Градоначалникот потенцира дека реконструкцијата на „Абас Емин“ се решава деценискиот проблем кој од големо значење за жителите на таа улица, но и за целата општина.

Вредноста на оваа инвестиција е 26.088.000 денари.

Извор:OhridNews

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds