Обука „Младите знаат, младите можат“ во Струга, пријавете се

Обука „Младите знаат, младите можат“ во Струга, пријавете се

НВО Легис од Скопје, во рамките на проектот „Младите знаат, младите можат“ објавува повик за учество на 20 млади лица на возраст од 16-25 години на обука со лабораторија на идеи која ќе се оддржи од 29.02.2020-01.03.2020 година во Струга, Хотел Београд.
За лицата кои доаѓаат надвор од Струга, НВО ЛЕГИС ќе ги покрие трошоците за превоз и сместување.
Сите заинтересирани да се пријават на : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAXuYRv6vgeG_Px4QGUiDpYfy4uDOHaK4RzXYip_YlMtHlpA/viewform

Извор:Strugaonline

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds