Од 1 мај ќе можеме да одиме во БугаријаОд 1 мај ќе можеме да одиме во Бугарија

Од 1 мај, влез во Бугарија ќе биде дозволен на три начини – со потврда за вакцинација против ковид-19, со негативен PCR или антиген тест и со документ за прележана инфекција со коронавирус не постар од шест месеци од датумот на влез во земјата.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds