Од утре, започнува да се клања џума намаз и во с. Јабланица!

Од утре, започнува да се клања џума намаз и во с. Јабланица!

По барање на џамискиот одбор од с.Јабланица, Муфтиството на ИВЗ Струга го ангажира и го овластува имамот Демир еф. Рахманиски од утре, 11.06.2021, да започне редовно со клањање на Џума намаз во џамијата во село Јабланица.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds