• 21/09/2020

Оддеднаш се преврте: Фотографии од автобусот со македонски туристи во Србија

 Оддеднаш се преврте: Фотографии од автобусот со македонски туристи во Србија
loading...
Advertisement

Се појавија првите фотографии од превртениот автобус со македонски туристи во Србија. Тие оделе на еднодневен излет на Копаоник.Несреќата се случила на регионалниот пат Прокупје-Блаце.

Повредени се 18 патници, од кои четворица, но за среќа никој не е во животна опасност.

Се уште не се знае која е причината за превртувањето, но се претопоставува дека се работи за неприлагодена брзина.