ОКТИСИ: Донација на турската агенција ТИКА

ОКТИСИ: Донација на турската агенција ТИКА

Имајќи ја во предвид целта за помагање односно хуманитарната активност на Турската агенција ТИКА, денес во населба Октиси беше примена донацијата од која благодет ќе имаат ранливи семејства на оваа населба.

“Благодарност до Турскиот народ, и турските здруженија кои испратија 30 пакети со намирници наменети за социјалнозагрозените семејства на населба Октиси“ –стои во краткото известување на представниците на Долна џамија на населба Октиси.

извор:dubai-portal.com.mk

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds