Општата болница Струга вработува 10 лица, плата до 25.500 денари

Општата болница Струга вработува 10 лица, плата до 25.500 денари

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 10 јавни службеници во ЈЗУ Општа болница Струга.

Се бараат кандидати за советници, референти, помлади соработници…

Платите во зависност од работното место се движат до 25.500 денари.

Повеќе детали ТУКА.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds