• 28/09/2020

Oпштина Струга ги израдува децата од руралните градинки

 Oпштина Струга ги израдува децата од руралните градинки
loading...
Advertisement

Како секоја година и оваа година, Oпштина Струга по повод Новогодишните празници доделуваше новогодишни пакетчиња за децата од руралните градинки на с.Лабуништа, Велешта, Делогожди и Драслајца.

-Нивната насмевка е наша мотивација, велат од Општина Струга.