• 15/08/2020
 Општина Струга објави оглас за вработување на 29 лица

Општина Струга објави оглас за вработување на 29 лица

loading...
Advertisement

Општина Струга објави оглас за вработуање на 29 лица со плата од 30.076 денари на 29 работни позиции, меѓу кои спаѓаат раководните позиции во одделенијата за даноци и комунални такси, за поддршка на градоначалникот и организација на работата на советот и за меѓународна соработка и европски фондови, а воедно се бараат и повеќе референти и виши референти, како и соработници и помлади соработници за повеќе области. за повеќе информации на :

http://prijava.aa.mk/#/announcementDetails/816

Можеби ке те интересира