• 12/07/2020
 Општина Струга од понеделник почнува со работа

Општина Струга од понеделник почнува со работа

Во моментов се врши целосна дезинфекција на зградата и сите простории на општината.

„До денес ниту еден од другите вработени во администрацијата на Општина Струга не покажал симптоми ниту резултирал позитивно на КОВИД 19, но тоа не значи дека не треба да продолжиме да бидеме внимателни. Битката со КОВИД 19 сè уште не е завршена.“ – велат од тимот на Општина Струга.

Од таму уште еднаш апелираат да се почитуваат сите мерките и препораките на Владата и Министерството за здравство, се со цел спречување на ширење на вирусот.

Digiqole ad

Можеби ке те интересира