• 19/09/2020

Општина Струга вработи нови 27 административци

 Општина Струга вработи нови 27 административци
loading...
Advertisement

Денес 27 нови административци стана дел од Општина Струга, бладоарение на Градоначалникот, г. Рамис Мерко. Градоначалникот Мерко секогаш имал за цел да основи администрација која ќе биде професионална и секогаш потготвена да работи за благосостојбата на граѓаните на Општина Струга и овој чекор е еден од многуте чекори на градоначалникот, за градење на институција која ќе биде веродостојна и кредибилна.

За Струга што ја сакаме.

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга