Општина Струга вработува девет лица, плата до 23.900 денари

Општина Струга вработува девет лица, плата до 23.900 денари

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 9 државни службеници во Општина Струга.

Се бараат кандидати за референти, виши референти и соработници.

Платите во зависност од работното место се движат до 23.900 денари.

Повеќе детали ОВДЕ.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds