• 02/04/2020
 Општина Струга вработува, плата до 26.585 денари

Општина Струга вработува, плата до 26.585 денари

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 4 државни службеници во Општина Струга. Се бараат кандидат за виш референт, виш соработник, соработник и советник – градежен инспектор.

Платите во зависност од работното место се движат до 26.585 денари.

Повеќе детали ТУКА

Digiqole ad

Можеби ке те интересира