Основното училиште “Гоце Делчев“ – Подгорци за сите деца додели пакети за среќен распуст

Основното училиште “Гоце Делчев“ – Подгорци за сите деца додели пакети за среќен распуст

Основното училиште “Гоце Делчев“ – Подгорци со директорката Џемајлоска, често организираат активности, за доброто и среќата на децата.

За оваа прилика , за сите деца беа доделени пакети за среќен распуст. Горда сум и среќна, што секоја моја замислена цел станува реалност.

Се се постигнува со голем напор, голем труд и пред се волја и желба – вели Џемајлоска.

Благодарност до сите кои ја поддржуваат инициативата и се секогаш спремни да ни излегуваат во пресрет.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds