• 05/06/2020
 Отчет на градоначалникот Георгиески

Отчет на градоначалникот Георгиески

Електронското издание во кое се опфатени реализираните проекти во рамки на
првата година од мандатот на Градоначалникот, Константин Георгиески и неговото
видео обраќање …

Digiqole ad

Можеби ке те интересира