ОУ “Гоце Делчев“ Подгорци: СРЕЌЕН РАСПУСТ “МИЛО ДЕТЕ”

ОУ “Гоце Делчев“ Подгорци: СРЕЌЕН РАСПУСТ “МИЛО ДЕТЕ”

Со мотото СРЕЌЕН РАСПУСТ “МИЛО ДЕТЕ” денес Директорката на ООУ Гоце Делчев-Подгорци Сабија Џемајлоска им приреди изненадување на сите деца од 1-5 одделение.

Сите ученици добија поклони од кои беа воодушевени и исполнети од радост и среќа.Нивната насмевка ме исполнува во целост и се ќе направам тие да се чувствуваат прекрасно.Среќен распуст најмили мои им кажа директорката на учениците,ви посакувам многу здравје,среќа и успех во во етапите на образовниот процес.

Сакам да искажам голема благодарност до луѓето со големи срца и веднаш се озваја на моето барање за оваа иницијатива и ја покажаа својата хуманост во голема мера.
Голема благодарност до:План 21-Подгорци Хал маркет-Подгорци Подгорка-Подгорци Инфинити-Подгорци Нетоо-Лабуништа

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds