Ова е најопасното езеро во Англија, како да се капете во избелувач…

Ова е најопасното езеро во Англија, како да се капете во избелувач…

На брдото над Бакстон во Англија се наоѓа прекрасна сина лагуна. Но, доколку запливате во неа по неколку минути ќе добиете изгореници.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds