Оваа видео снимка од улиците на Белград ќе ве остави без текст (ВИДЕО)

Оваа видео снимка од улиците на Белград ќе ве остави без текст (ВИДЕО)

Ова се случило во белградската општина Сурчин, во населбата Добановци, судејќи по описот на видеото на Инстаграм.

Намерно или не, човек се качил на задниот дел од камион и неколку секунди се држел на самото возило.

Одеднаш човекот паѓа на сред пат и почнува да ползи по пешачкиот премин.

Очигледно е дека овој човек си го довел во опасност животот, како и луѓето кои се нашле во таа колона возила, а поради што го направил сето ова, не е познато.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds