Овие луѓе ги резервирале најлошите сместувања на светот, некои фотографии се неверојатни

Овие луѓе ги резервирале најлошите сместувања на светот, некои фотографии се неверојатни

Речиси секој има некоја трагикомична приказна од патувања и хотелски соби, но овие луѓе имаат навистина лоши приказни.

Погледнете во какви сместувања завршиле овие несреќници:

Ова е соба за интернет

Овој хотелски ходник има столбови во средината

Тука одлучиле да ја стават ламбата…

И ова му паднало некому напамет

Секое туширање во овој хотел е можеби и последно

„Резервиравме соба за тројца“

Забележете ја оддалеченоста од тоалетната хартија до ВЦ шолјата

Ова е џакузи

Штекер на одлично место

Фенот за коса е вака приклучен во струја

Соба со поглед на море

Лик нацртан на ѕидот во хотелот

„Резервирав соба со балкон“

Влез во ВЦ за лица со инвалидитет

ВЦ-то е малку тесно

ОК, како се објаснува ова?

Фен за коса и вода – добитна комбинација

„Ова е базенот во мојот хотел“

Соба со голем телевизор

Поглед кон ВЦ-то од креветот

Мини фрижидерот е навистина мини

Килимот во овој кинески хотел изгледа како место на злосторство

Слика во хотел која изгледа како куп срамни влакна

Зошто?

Ова се скали

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds