Овие вежби се „убијци“ на калории: 30 минути жесток кардио тренинг за витка линија (ВИДЕО)

Овие вежби се „убијци“ на калории: 30 минути жесток кардио тренинг за витка линија (ВИДЕО)

Бидете упорни и наскоро ќе ги видите првите резултати од вашите напори. Ако сакате да ги согорите вишокот калории, време е да се активирате.

Ви предлагаме сет кардио вежби во траење од 30 минути. Ако сте упорни, ќе ги отстраните вишокот масни наслаги и ќе ги затегнете мускулите.

Раздвижете се и почнете да вежбате!

Погледнете го планот за тренинг:Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds