• 25/09/2020

Оздравени 136 заболени од корона вирусот, 28 од Струга

 Оздравени 136 заболени од корона вирусот, 28 од Струга
loading...
Advertisement

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 136 оздравени пациенти од: Скопје-50, Струга-28, Куманово-16, Прилеп-2,Тетово-5, Охрид-18, Гостивар-2, Крушево-1, Кочани-1, Македонски Брод-1, Кратово-1, Свети Николе-10, Кичево-1, информираат од Министерството за здравство.