Падна првиот снег на планината Јабланица

Падна првиот снег на планината Јабланица

Иако не беше најавен, снег денес падна првиот снег на планината Јабланица.

На фотографиите кои ни ги испрати наш читател може да се види дека овие предели се побелени од снег, додека во останатите делови од земјата засега не се очекува снег.

Лабунишко Езеро

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds