Падна снег на Пелистер

 Падна снег на Пелистер

Ниските температури кои ја зафатија земјава периодов, придонесоа на повисоките места да има и врнежи од снег.

Првиот снег падна на Пелистер, каде што температурите достигнаа и до 3 степени под нулата.

Така утрово падна и првиот снег.

Ниските температури ќе се задржат и деновиве. На пониските места ќе има врнежи од дожд.

Фото: БабамБитола

>
>