Пајакот му ја креваше колата, а тој го крена полицаецот

Пајакот му ја креваше колата, а тој го крена полицаецот

Невообичаени сцени во сообраќајот во Белград се среќаваат скоро секој ден, од грешките на почетниците, преку ароганцијата на поискусните возачи до неправилно паркираните возила. Другите возачи доживуваат непријатности, како и службениците од сообраќајната полиција кои се обидуваат да го спроведат законот, меѓутоа, ситуацијата од пред неколку дена, веројатно, никој ја нема доживеано.

Видеото снимено на улицата Николај Гогољ во Белград привлече големо внимание кај корисниците на социјалните мрежи, откако човек што неправилно го паркираше автомобилот се обиде повторно да го обележи и да го отстрани „пајакот“, а потоа и сообраќајниот полицаец.

Сепак, еден полицаец застана на патот на неговата арогантна идеја, кој, гледајќи дека човекот се обидува да го помести автомобилот, прво се обиде да го запре со рацете, а потоа седна на хаубата мислејќи дека возачот ќе застане.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds