• 22/09/2020

Патничка од Италија тестирана на скопските клиники, нема корона вирус

 Патничка од Италија тестирана на скопските клиники, нема корона вирус
loading...
Advertisement

Резултатите на пациентката која вечерва беше тестирана на корона вирус на Инфективната клиника во Скопје се негативни, соопшти вечерва Министерството за здравство.

Ја следиме ситуацијата, постапуваме согласно протоколите на СЗО и продолжуваме редовно да ја информираме јавноста. – информира Министерството за здравство.