Патниот правец Лабуништа-Лабунишки бачила ќе биде затворен неколку дена

Патниот правец Лабуништа-Лабунишки бачила ќе биде затворен неколку дена

Известување! Патниот правец Лабуништа-Лабунишки бачила ќе биде затворен неколку дена, бидејќи се врши чистење и санирање на штетите на патот и каналите како последица од обилните врнежи.Со почит,НАТУРА ЛАБ

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds