• 02/06/2020
 Пензионерското друштвп – Лабуништа – Подгорци – Боровец со финансиски средства за настраданите во Драч…

Пензионерското друштвп – Лабуништа – Подгорци – Боровец со финансиски средства за настраданите во Драч…

Извршниот одбор на пензионерското друштво "ЛАБУНИШТА ПОДГОРЦИ БОРОВЕЦ" донесе одлука за доделување на парична помош од 30000 ден. за настраданите во катастрофалниот земјотрес во Драч Р.Албанија.

Digiqole ad

Можеби ке те интересира