• 23/09/2020

По 19 часа извлечен жив

 По 19 часа извлечен жив
loading...
Advertisement

После 19 заробен во урнатините на хотелот “Вила Палма” во Дурус Клади Ќато 25 годишен успешно е изнесен жив.