• 06/06/2020
 По барање на Исламската верска заедница се врши дезинфекција на Џамиите…

По барање на Исламската верска заедница се врши дезинфекција на Џамиите…

По барање на ИВЗ- Муфтиство Струга Центарот за јавно здравје деновиве започна со дезинфекција на сите верски обејкти во Струга и Струшко.
Денес се вршеше дезинфекција на џамиите во Лабуништа.

Digiqole ad

Можеби ке те интересира