• 15/08/2020
 По повод светскиот ден на дијабетичарите,бесплатно мерење на шеќер во Струга

По повод светскиот ден на дијабетичарите,бесплатно мерење на шеќер во Струга

loading...
Advertisement

По повод светскиот ден на дијабетичари ве побикуваме да присуствувате на ден 14.11.2019 год. четврток во 09:30 до 10:30 часот. Во просториите на Црвен Крст предавање за дијабетот ќе одржи Др- Мира Костајчиноска.

По одржаното предавање од 11:00 до 13:30 часот. ќе се упатиме према хотел Београд каде ќе се мери бесплатно шеќер во крвта.

Ве молиме за присуство за да го одбележиме денот на дијабетичарите…

Можеби ке те интересира