Почнаа изборите во ИВЗ

Почнаа изборите во ИВЗ

Изборите во ИВЗ започнаа пред неколку минути. Присутни се најголемиот број муфтии. Кандидати за шеф на ИВЗ се вршителот на должноста Реис, Шаќир Фетаху и претседателот на муфтиството во Тетово, Кани Несими. Изборите во ИВЗ се одржуваат по разрешувањето на Сулејман Реџепи.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds