Почнува вакцинирањето против сезонски грип

Почнува вакцинирањето против сезонски грип

Центарот за јавно здравје Охрид, ќе започне со вакцинирање против сезонски грип со комерцијална вакцина.

Вакцинирањето против сезонски грип, ќе започнеу тре, 19 ноември, информира Центарот за јавно здравје Охрид.

Извор:OhridNews

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds