Поголем дел од Струга денеска без вода

Поголем дел од Струга денеска без вода

Почитувани граѓани,
Ве информираме дека во среда (16.09.2020), поради извршување на работи кај изворите во с.Шум, ќе има недостаток на вода во поголем дел од градот и селата, од 08.00 до 15.00 часот.

loading…

Екипите на ЈП “Водовод и канализација” ќе работат во санацијата на дефектот. Ви благодариме за разбирањето.

ЈП “Водовод и канализација”- Струга

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds