Покана од ООУ “Мурат Лабуништи”

Покана од ООУ “Мурат Лабуништи”

По повод празникот на Албанската азбука и денот на националното Албанско знаме, на ден 25.11.2022 (петок), со почеток во 10:30 часот, во училишната Спортска Сала ќе се одржи културно – уметничка активност.
Особена чест и задоволство ќе ни преставува доколку и Вие присуствувате на нашата прослава.
Со почит.

Me rastin e festës së Alfabetit shqip dhe festës së Flamuri kombëtar në datë 25.11.2022(e premte) në fillim në ora 10:30, në sallën sportive të shkollës sonë do të mbahet aktivitet kulturor-artistik.Pjesmarja juaj do të jetë nder dhe kënqësi për ne!

                        Drejtor
                                   Jasmina Mustafoska

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds