После долго време падна 7-ца на Лото! Среќниот добитник од Кичево освои вртоглава сума на пари

После долго време падна 7-ца на Лото! Среќниот добитник од Кичево освои вртоглава сума на пари

Вечерва се падна голема Лото добивка од 32.921.304 денари или над 500.000 евра на извлекувањето на среќните броеви.

Добитната комбинација е 2, 10, 11, 12, 24, 36, 37, а лото ливчето било уплатено во објект „Детелинка“ во Кичево.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy