Повторно работат Инстаграм и Фејсбук

 Повторно работат Инстаграм и Фејсбук

Предмалку Facebook се врати во функција.Најголемата социјална мрежа заедно со апликациите WhatsApp и Instagram не функционираа повеќе од шест часа.Според претставници на компанијата, ситуацијата настанала поради мрежни потешкотии.

>
>