Повторно во функција компјутерскиот томограф во охридската болница

Повторно во функција компјутерскиот томограф во охридската болница

После едномесечна пауза , поради  огромна оптовареност. 

– „После професионално сервисирање од страна на овластен сервисер, ставен е во функција компјутерскиот томограф при ЈЗУ Општа Болница Охрид. На задоволство на граѓаните од Охрид и пошироко, отсега непречено ќе може да се изведува компјутерска томографија“, информираат од ЈЗУ Општа болница Охрид. 

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds