• 18/09/2020

Пожар над Лабуништа, гори депонијата

 Пожар над Лабуништа, гори депонијата
loading...
Advertisement

Над Лабуништа денес избувна пожар. Гори депонијата од Подгорци.Густ чад во моментов ги труе жителите на Лабуништа.